Schrijf je nu in! 💪
En dan gaan we samen knallen vanaf september!
Kijk zeker ook eens naar onze zomerkampen


Een dansjaar bij Dansstudio Sarah is opgedeeld in twee danssemesters. Het eerste semester loopt van september tot december en het tweede van januari tot juni. Inschrijven en betalen gebeurt dus per semester.

Lees ook zeker het huisregelement van Dansstudio Sarah eens door, want bij elke activiteit van Dansstudio Sarah gelden deze regels en ga je hiermee akkoord.

Klik op de locatie waar je wil dansen en schrijf je in. De lessen starten in september

Zoals steeds krijg je 15 lessen per semester.

MINICLUB

De kleuters leren bewegen op muziek. Tijdens deze dansles worden hun eerste dansjes en danspasjes aangeleerd. De nadruk ligt hier vooral op plezier en ontspanning. Een uurtje vol dansplezier waar kleuters zich helemaal kunnen uitleven.

MINI DANCE

1e-3e leerjaar
Tijdens deze danslessen leren ze op een speelse wijze leuke dansjes en hoe te bewegen op de leukste hits. We dansen op liedjes die populair zijn op de radio & bij de kinderen. Het hoofddoel is hier vooral om samen met de kinderen een uurtje dansplezier te beleven.
Voorbeeldvideo:
klik voor een Voorbeeldvideo

KIDS DANCE

4e-6e leerjaar
Tijdens deze lessen worden de nieuwste dansmoves aangeleerd op de hipste dansmuziek. De dansers bouwen elke week verder aan een choreografie. De dansjes & liedjes zijn up tempo en populair op Youtube & Tiktok. Gegarandeerd een uur plezier.
Voorbeeldvideo:
Klik voor een voorbeeldvideo

CLIPDANCE

Clipdance is, zoals het woord al zegt, dansen zoals in de videoclips. Tijdens deze lessen leren de dansers bekende choreografieën uit de coolste videoclips aan! Dans net zoals de dansers van Camille Cabello, Major Lazer, Beyoncé, Justin Bieber,...
Klik voor een voorbeeldvideo

GIRLY HIPHOP

Tijdens deze danslessen wordt er gedanst op girly muziek zoals Beyonce Rihanna,…
De dansstijl omvat moves uit verschillende stijlen zoals Hiphop, lyrical, streetdance, jazzdance, reggae,… maar deze worden steeds gecombineerd met vrouwelijke moves en expressies. Wil je graag zoals Beyonce dansen, dan is deze girly hiphop zeker voor jou! Dit soort van hiphop is te vinden in video’s en concerten van Beyonce, Little Mix, Jennifer Lopez,… en in tal van shows. Klik voor een voorbeeldvideo

FITNESS DANCE

18+
Niet aarzelen maar zet de stap naar een gezonder en fitter leven. Deze lessen zijn een mix van dansen en fitnessoefeningen op muziek. De bewegingen zijn heel makkelijk en voor iedereen meteen dansbaar. Het is een uurtje zweten maar vooral op een leuke manier bewegen en alles geven!

Ben je meer op zoek naar een uitdaging en wil je elke week verder bouwen aan een choreografie? Dan is de les Girly Hiphop 18+ of 30+ misschien iets voor jou?

Klik hier voor een voorbeeldvideo

DANCING ON HEELS

18+
Zelfvertrouwen en vrouwelijkheid staan hier centraal . Tijdens deze danslessen leert Sarah choreo's aan op hakken. De meest sierlijke en vrouwelijke moves worden aangeleerd zodat je jezelf helemaal vrouw voelt.

TIJDELIJK NIET BESCHIKBAAR

CHECK OOK ZEKER ONZE ZOMERKAMPEN VOOR 2024