Heb je een vraag? Wij helpen je graag

Je kan ons bereiken via email: info@dansstudiosarah.com
Tot snel👋🏿
 
 

DANSSTUDIO ASSE

Koninklijk Atheneum & Middenschool

Nieuwstraat 122
1730 Asse
België

Sporthal Asse
Potaarde 16, 1730 Asse

 

Met de fiets of te voet

Dansstudio Sarah ligt op 1 kilometer van het centrum van Asse. Dat is 15 minuten stappen of vijf minuutjes fietsen.

Met de trein

Kom je met de trein naar Dansstudio Sarah ? Stap dan af in het dichtstbijzijnde station: Asse. Het station van Asse ligt op ongeveer twee kilometer, 25 minuutjes stappen, van Dansstudio Sarah.

Met de bus

Als je met de bus komt, kan je afstappen aan Asse Nerviërs bushalte. De bushaltes liggen op 50 meter van Dansstudio Sarah.

Parkeergelegenheid

Kom je met de auto? Dan kan je het best parkeren op de parking van de Colruyt naast Dansstudio Sarah.

DANSSTUDIO AALST

Erembodegemstraat 33
9320 Aalst
België

 

Met de fiets of te voet

Dansstudio Sarah ligt op 1,5 kilometer van het centrum van Aalst en het centrum van Erembodegem. Dat is een twintigtal minuten stappen of vijf minuutjes fietsen. Als je met de fiets komt, kan je jouw fiets in een van de twee overdekte fietsenstallingen parkeren.

Met de trein

Kom je met de trein naar Dansstudio Sarah ? Stap dan af in het dichtstbijzijnde station: Erembodegem. Het station van Erembodegem ligt op ongeveer een kilometer, 15 minuutjes stappen, van Dansstudio Sarah.

Met de bus

Als je met de bus komt, kan je afstappen aan een van de twee bushaltes nabij de site: Park of Sporthal Schotte. De twee bushaltes liggen op 200 meter van Dansstudio Sarah.

Parkeergelegenheid

Kom je met de auto? Dan is Dansstudio Sarah het beste bereikbaar via de Parklaan of via de Brusselsesteenweg. Op de site zelf zijn er een 130-tal parkeerplaatsen voorzien.