Schrijf je in vanaf 26/06 om 18u! 💪
En dan gaan we alles geven vanaf september!


Een dansjaar bij Dansstudio Sarah is opgedeeld in twee danssemesters. Het eerste semester loopt van september tot december en het tweede van januari tot juni. Inschrijven en betalen gebeurt dus per semester.

Lees ook zeker het huisregelement van Dansstudio Sarah eens door, want bij elke activiteit van Dansstudio Sarah gelden deze regels en ga je hiermee akkoord.

Klik op de locatie waar je wil dansen en schrijf je in. De lessen starten in september

Zoals steeds krijg je 15 lessen per semester.

MINICLUB

De kleuters leren bewegen op muziek. Tijdens deze dansles worden hun eerste dansjes en danspasjes aangeleerd. De nadruk ligt hier vooral op plezier en ontspanning. Een uurtje vol dansplezier waar kleuters zich helemaal kunnen uitleven.

MINI DANCE

1e-3e leerjaar
Tijdens deze danslessen leren ze op een speelse wijze leuke dansjes en hoe te bewegen op de leukste hits. We dansen op liedjes die populair zijn op de radio & bij de kinderen. Het hoofddoel is hier vooral om samen met de kinderen een uurtje dansplezier te beleven.
Voorbeeldvideo:
klik voor een Voorbeeldvideo

KIDS DANCE

4e-6e leerjaar
Tijdens deze lessen worden de nieuwste dansmoves aangeleerd op de hipste dansmuziek. De dansers bouwen elke week verder aan een choreografie. De dansjes & liedjes zijn up tempo en populair op Youtube & Tiktok. Gegarandeerd een uur plezier.
Voorbeeldvideo:
Klik voor een voorbeeldvideo

CLIPDANCE

Clipdance is, zoals het woord al zegt, dansen zoals in de videoclips. Tijdens deze lessen leren de dansers bekende choreografieën uit de coolste videoclips aan! Dans net zoals de dansers van Camille Cabello, Major Lazer, Beyoncé, Justin Bieber,...
Klik voor een voorbeeldvideo

GIRLY HIPHOP

Tijdens deze danslessen wordt er gedanst op girly muziek zoals Beyonce Rihanna,…
De dansstijl omvat moves uit verschillende stijlen zoals Hiphop, lyrical, streetdance, jazzdance, reggae,… maar deze worden steeds gecombineerd met vrouwelijke moves en expressies. Wil je graag zoals Beyonce dansen, dan is deze girly hiphop zeker voor jou! Dit soort van hiphop is te vinden in video’s en concerten van Beyonce, Little Mix, Jennifer Lopez,… en in tal van shows. Klik voor een voorbeeldvideo

FITNESS DANCE

18+
Niet aarzelen maar zet de stap naar een gezonder en fitter leven. Deze lessen zijn een mix van dansen en fitnessoefeningen op muziek. De bewegingen zijn heel makkelijk en voor iedereen meteen dansbaar. Het is een uurtje zweten maar vooral op een leuke manier bewegen en alles geven!

Ben je meer op zoek naar een uitdaging en wil je elke weer verder bouwen aan een choreografie? Dan is de les FUN DANCE 30+ JAAR misschien iets voor jou?

Klik hier voor een voorbeeldvideo

FAMILY DANCE 🔥NIEUW🔥

Hoe leuk zou het zijn om met je mama of papa een hobby te volgen? En dan nog wel dansen? Kan je je mama of papa niet overtuigen, schrijf je dan in met je zus, broer, nicht, neef, oma, opa, tante, partner … of een ander familielid. Samen komen dansen zal jullie band alleen nog maar versterken. Wie weet kunnen jullie vanaf nu elke keer samen optreden tijdens de familiefeestjes! :) Tijdens deze danslessen leert dansjuf Sarah choreografieën aan op de leukste muziek met danspasjes die voor iedereen haalbaar zijn ook al heb je nog geen danservaring. De focus ligt hier op het plezier, entertainment en het versterken van de familieband. Denk maar aan het programma ‘Come Dance with me’.

FUN DANCE 🔥NIEUW🔥

30+
Tijdens deze danslessen leert dansjuf Eva jullie de leukste choreografieën aan op de populairste muziek.
Het tempo zal worden aangepast aan de groep zodat iedereen altijd goed kan volgen en mee is met de pasjes.
Deze dansles is voor iedereen die super graag danst maar toch nog op zoek is naar een uitdaging want we bouwen elke weer verder aan een choreografie. Als je liever ontspannend beweegt en zweet dan is de les Fitness Dance misschien meer iets voor jou.

JAZZ DANCE 🔥NIEUW🔥

k ben Louise, 20 jaar oud en mijn allergrootste passie is dansen.
Al van kleins af aan kon ik mijn dansbenen niet in bedwang houden. Op 4-jarige leeftijd begon ik met dansen in een klein dansschooltje. Al snel zocht ik meer uitdaging en nam ik deel aan de audities voor de dansschool van studio 100. Daar heb ik 10 jaar lang veel ervaring op gedaan en heb ik mogen dansen naast grote sterren zoals Samson & Gert en K3. Graag zou ik mijn passie en ervaring met jullie delen. Binnenkort zal ik danslessen geven bij Dansstudio Sarah. De stijl die ik jullie zal aanleren is Jazz. Een combinatie van techniek en natuurlijk ook leuke choreo’s waar we samen onze dansbenen losschudden. Hopelijk kan ik mijn passie met jullie delen!

HIGH HEELS 🔥IS BACK🔥

18+
Zelfvertrouwen en vrouwelijkheid staan hier centraal . Tijdens deze danslessen leert Sarah choreo's aan op hakken. De meest sierlijke en vrouwelijke moves worden aangeleerd zodat je jezelf helemaal vrouw voelt.

Zoek je nog een leuke dansoutfit? Kijk dan hier eens