Nieuwe inschrijvingen vanaf 23/06/2021 om 20u
💪In september gaan we weer alles geven💪


Een dansjaar bij Dansstudio Sarah is opgedeeld in twee danssemesters. Het eerste semester loopt van september tot december en het tweede van januari tot juni. Inschrijven en betalen gebeurt dus per semester.

Lees ook zeker het huisregelement van Dansstudio Sarah eens door, want bij elke activiteit van Dansstudio Sarah gelden deze regels en ga je hiermee akkoord.

De kleuters leren bewegen op muziek. Tijdens deze dansles worden hun eerste dansjes en danspasjes aangeleerd. De nadruk ligt hier vooral op plezier en ontspanning. Een uurtje vol dansplezier waar kleuters zich helemaal kunnen uitleven.

Tijdens deze danslessen leren ze op een speelse wijze leuke dansjes en hoe te bewegen op aangepaste muziek zoals liedjes van K3, Like Me en de Ketnetband. Het hoofddoel is hier vooral om samen met de kinderen een uurtje dansplezier te beleven.
klik voor een Voorbeeldvideo

Tijdens deze lessen worden de nieuwste dansmoves aangeleerd op de hipste dansmuziek. Gegarandeerd een uur plezier.Zie hier een voorbeeld: Klik voor een voorbeeldvideo

Gym Dance is een combinatie van dansen en gymnastiek . De lessen zullen bestaan uit een stevige opwarming, lenigheid, trucjes leren en choreografie. De dansmoves zijn gebaseerd op ballet, jazz, lyrical, modern en dit in combinatie met coole trucjes zoals liften en split. Wil jij binnenkort coole TikToks maken met je been in de lucht? Dan is deze dansstijl helemaal iets voor jou!

Improdans is een dans die ter plaatse wordt uitgevonden. Het zijn spontane bewegingen. Impro is gebaseerd op verschillende dansstijlen zoals klassiek ballet, jazz, modern… Tijdens deze danslessen ligt de nadruk op het onvoorspelbaar vrij bewegen! Je krijgt als danser veel meer inzicht over jezelf en ontdekt om op bepaalde manieren te bewegen/dansen. Tijdens deze danslessen zal je als groep naar elkaar toegroeien, jezelf en elkaar beter leren kennen.

Clipdance is, zoals het woord al zegt, dansen zoals in de videoclips. Tijdens deze lessen leren de dansers bekende choreografieën uit de coolste videoclips aan! Dans net zoals de dansers van Camille Cabello, Major Lazer, Beyoncé, Justin Bieber,...
Klik voor een voorbeeldvideo

Tijdens deze danslessen wordt er gedanst op girly muziek zoals Beyonce Rihanna,…
De dansstijl omvat moves uit verschillende stijlen zoals Hiphop, lyrical, streetdance, jazzdance, reggae,… maar deze worden steeds gecombineerd met vrouwelijke moves en expressies. Wil je graag zoals Beyonce dansen, dan is deze girly hiphop zeker voor jou! Dit soort van hiphop is te vinden in video’s en concerten van Beyonce, Little Mix, Jennifer Lopez,… en in tal van shows. Klik voor een voorbeeldvideo

Niet aarzelen maar zet de stap naar een gezonder en fitter leven. Deze lessen zijn een mix van dansen en fitnessoefeningen op muziek. De bewegingen zijn heel makkelijk en voor iedereen meteen dansbaar. Het is een uurtje zweten maar vooral op een leuke manier bewegen en alles geven!

Tijdens deze danslessen draait het veel om het verhaal dat jij vertelt in de bewegingen. Het is gebaseerd op klassiek ballet maar bij moderne dans er is er meer ruimte voor gevoelens, eigen inbreng en expressie.
Klik voor een voorbeeldvideo.

Wij zijn helemaal klaar om LA naar Dansstudio Sarah te brengen.
Begin met een laag hakje en als je meer vertrouwen hebt, kan je hoger en hoger gaan. Bij deze danslessen wil ik echte diva’s zien! De nadruk ligt op het uitdrukken van zelfvertrouwen en je vrouwelijkheid. Dus sexy dance moves zullen zeker aan pas komen! Klik voor een voorbeeldvideo

Zoek je nog een leuke dansoutfit? Kijk dan hier eens