NIEUW! MODERN DANCE


Vond je het dansje ‘Pompeii’ leuk? Dan heb ik goed nieuws! Vanaf januari kan je elke week Modern Dance volgen bij Dansstudio Sarah.

En nog beter nieuws… want we verwelkomen een nieuwe dansjuf bij Dansstudio Sarah: Nele Vonckx ( zus van dansjuf Eva Vonckx ), zal elke week de danslessen Modern Dance geven.  

leer Nele beter kennen: Ik studeer aan de Kunsthumaniora Brussel, daar doe ik een semi-professionele dansopleiding. Ik heb al gewerkt met onder andere MinHee Bervoets en Michel Forget (so you think you can dance en dancing with the stars). Ik heb al van vele professionele choreografen en dansers les gekregen waaronder Manuella Verzwyvel, Els Smekens, Benjamin Vandewalle... Mijn grote droom is om later professionele danser te worden en mijn passie als beroep uit te oefenen!